Eriksen förlänger


Enligt div1hockey.se så har Jesper Eriksen förlängt sitt kontrakt med Troja.


18 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • jonas on 10 maj, 2016 at 17:46
  • Svara

  nu ska bara Blidstrand förlänga med

  • putte on 10 maj, 2016 at 18:14
  • Svara

  Då är det bara två klass backar kvar att värva sen ser back sida bra ut.

  • Justme on 10 maj, 2016 at 19:10
  • Svara

  Eriksen blir nog bra nästa säsong. Han är också en av de vars poängskörd minskat när han kom till Troja :)
  Hoppas det vänder.

  • putte on 10 maj, 2016 at 19:17
  • Svara

  Jonatan Nielsen Var en poängstark back med bra skott han måste ersättas. Eriksen är en bra back men inte i närheten av Jonatan Nielsen enligt min uppfattning.

   • mathias on 10 maj, 2016 at 19:50
   • Svara

   Enligt pelle ska eriksen ersätta nielsen. Två klassbackar får du inte, en bra back till sen är nog backsidan stängd till jul.

    • putte on 10 maj, 2016 at 20:43
    • Svara

    Jag vet det är bara mitt önskemål, Men den back som kommer in måste bli en ledande back annars tycker jag backsidan sämre ut till nästa säsong .

     • Robin on 10 maj, 2016 at 20:55
     • Svara

     Om blidstrand stannar ser backsidan bättre ut än förra året. Man ska låta spelarna vi har växa istället för att värva dyrt gammalt skit vilket jag tycker är bra. Och vilka två klassbackar vill du se? Vi har redan ettans bästa backbesättning. Anton, edström, trucken, eriksen, rasmus, thage har kontrakt. Jag ser en back till som ska in annars kommer thage inte få en minuts speltid och det rimmar dåligt om vi ska satsa på yngre spelare. Om det är som du vill att två ska in rimmar det ännu sämre.

      • putte on 10 maj, 2016 at 21:16

      Flera har sagt att Blidstrand är förlorad och Thage får väl slåss om platsen som alla andra . Och vika spelare som kommer eller inte är upp till andra inte mig men som många andra har man väl önskemål på olika spelare du har säkert någon du vill Troja ska ta hit. När väl laget är spikat så stöttar man det laget man ställer på isen men fram till dess så kommer jag att ha åsikter om spelare.

      • Justme on 11 maj, 2016 at 11:22

      Robin, hur kan backsidan se bättre ut (även om Blidstrand stannar) än förra året, då det inte har kommit in någon ny back? Än så länge har vi bara förlorat backar, inte tagit in ngn ny. Det är väl ändå ingen förbättring hur man än vrider och vänder på det. Waddell var ingen jättetillgång, men att Nielsen försvann försvagar backbesättningen oavsett vilka, som blir kvar av förra årets gäng. Ok att Eriksen är tänkt att ersätta Nielsen, men klarar han det?
      Klarar Thage att växa in i rollen? Kan Anton utvecklas mer? Truckens prestation var inte sedvanligt stabil heller förra året, studsar han tillbaka? Många frågetecken inför nästa säsong, men backsidan ser än sålänge inte bättre ut än förra året Blidstrand eller ej.

      • mathias on 11 maj, 2016 at 12:41

      Trucken tyckte iaf jag blev bätte och bättre. Väldigt stabil på slutet.

      • Justme on 11 maj, 2016 at 12:44

      Ja, håller med. Det var inte hans bästa säsong dock och inget ont om Trucken…det går upp och ner för alla

      • Robin on 11 maj, 2016 at 13:54

      Jag skrev jämfört med ursprungsläget förra året. Om nu blidstrand stannar kvar. Anton och waddell spelade ju i början förra säsongen och dom var under isen totalt. Nu har anton utvecklats och är given i min bok för att ta nästa steg. Om blidstrand blir kvar ser jag ingen back som är direkt dålig utan alla som finns på isen är bra nog.

      • putte on 11 maj, 2016 at 17:39

      Håller med dig Robin det ser bra ut men du skriver att dom som finns på isen är bra nog , men är dom bra nog för att ta Troja till AS.

      • Robin on 13 maj, 2016 at 17:24

      Våran backsida höll väl klass förra året så det räckte för att gå upp? De var offensiven som var kass helt enkelt. Nu sticker blidstrand vilket är tråkigt men med denna backsidan vi har ska vi inte ha några som helst problem att komma topp 4. Till all-ettan sedan ska det justeras det som inte funkar så tar vi det därifrån helt enkelt. Troja värvade ju in både blidstrand och eriksen förra året så antagligen blir det väl samma nästa säsong.
      Tror mycket på eriksen för övrigt, tror han kommer dominera totalt i vinter.

  • jonas on 10 maj, 2016 at 21:24
  • Svara

  Putte Bildstrand är inte förlorad inte så länge som han inte skrivit på för nått lag. så jag har hopp än om Blindstrand i Troja till hösten

  • Vedis on 10 maj, 2016 at 21:47
  • Svara

  Bra med Eriksen!
  Kommer att bli nyttig för oss.

  Hoppas också Blidstrand skriver på.

  • Kungtummen on 11 maj, 2016 at 09:32
  • Svara

  Viktigt förlängning kommer bli jävligt viktigt i PP spelet.

  • Justme on 12 maj, 2016 at 12:33
  • Svara

  Då fick vi svaret om Blidstrand. Backbesättningen klar enligt Pelle i och med att Wennström ansluter. Således blir det ingen Blidstrand i Troja kommande säsong. Vet inte vad jag skall tycka om det. Han är definitivt ingen offensiv back i alla fall, men är inte utvisad alltför ofta. Tror dock inte han är liga bra, som Blidstrand.
  Han mestadels spelat i tredjekedjan/varit extraback, så troligtvis inte alltför mycket speltid heller.
  Där kunde man likaväl plockat upp en junior ur egna ledet känns det som.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud