Troja påväg att sno talang från KHK!


Ett yngre Troja vill föreningen profilera sig med kommande säsong och ifjol fick tre spelare från juniorlagen A-lagakontrakt. Man vill även fortsättningsvis ta hem sina talanger som är ute på vift, som Robin Johansson ifjol, och fortsätta ge spelare från de egna juniorlaget speltid.

2014/2015 var Mikael Roslund Troja J20s bästa poängplockare med sina 10 mål och 30 assist på 26 matcher och var ombytt i en match för a-laget, trots att han endast var 18 år gammal! Under året som gått sedan dess har Roslund tillhört Karlskronas J20 lag som spelar på en högre serienivå än Trojas dito. Där har det blivit 13 mål och 11 assist på 43 matcher.

Roslund är 19 år gammal, forward och högerfattad. Född i Ljungby och fostrad Trojan!

Och en mycket trovärdig källa, som vill vara anonym, berättar för bloggen att Roslund och Troja har haft kontakt flera gånger sedan säsongen tog slut och att till och med ett kontraktsförslag ligger på bordet.

Bara en underskrift är Roslund från en comeback i den rödvita dressen!


1 kommentar

    • putte on 11 maj, 2016 at 17:42
    • Svara

    Känner inte till honom men han har ett bra CV och är Trojan i grunden definitivt värd en chans.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud