Ännu fler Trojaner till Tvåan?


Igår kunde vi rapportera att bloggen riktighockey.se, som har fokus på svenska HockeyTvåan, uppgav att HA74 var i förhandling med Jonas Pontusson. Nu har samma källa uppgett att ännu en Trojan är i kontakt med en klubb från södra HockeyTvåan. I detta fall en urtrojan! Riktighockey.se rapporterar att Värnamo och Jens Holmström håller kontakten.

Holmström är en mycket stark checkingspelare och har med sin långa klubba en otrolig förmåga att sno åt sig lösa puckar samt att vinna tillbaka förlorade puckar. Saknar dock en hel del speed för att vara fullt effektiv i den moderna hockeyn. Min personliga uppfattning är dock att Holmström bör vara given i en lägre kedja i Troja. Men hur går tankarna hos Troja och Holmström?


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud