Ännu mer trojanskt i Tranås


Foto: Fredrik Skog, Brightfoto

Trojas nya seriekonkurrent Tranås gillar uppenbart trojanska talanger. Här om dagen presenterade man Hampus Andréen som klar för klubben efter att den Alvesta bördiga men Troja fostrade spelaren blivit  ratad av Troja. Och idag presenterade man Troja produkten Ted Nilsson som sitt senaste nyförvärv. 

Ted hade fyra raka säsonger i Trojas a-lag innan han inför förra säsongen blev ratad på liknade sätt som Andréen och drog till Mörrum. Väl där fick han en offensiv push och sköt fler mål på en säsong än han gjort på alla de fyra föregående säsongerna sammanlagt!

 ”Ted är en skridskostark attitydspelare som alltid gör sitt för laget och passar in i vår profil och som har en bra hockeyskolning från Troja.” beskriver sportchefen Ted på TAIFs hemsida och de goda orden om Troja tackar och bugar vi för.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud