Tusentals kronor insamlade!


Ni har säkert inte missat Oskar Bergners insamling för att stötta Trojakollens arbete. Ett arbete som inneburit drygt 1000 skrivna artiklar från min sida på drygt tre år plus ungefär hundra andra texter av diverse andra personer som backat upp mig när annat i mitt liv har gått före Troja! Ett arbete som jag har som avsikt att fortsätta bedriva trots att jag personligen flyttar ännu längre ifrån Ljungby till hösten, men eftersom jag till stor del utgått från Helsingborg under hela Trojakollens levnad så tror jag inte detta kommer bli några problem. Internet gör det mesta möjligt i dagens samhälle!

Igår kväll avslutade Oskar denna insamling efter fem aktiva dygn. Slutsumman tillskrevs hela 2800kr som ni, Trojakollens läsare, bidragit med. Tusen tusen tack för era bidrag! Det är otroligt smickrande att ni är villiga att offra pengar på mitt arbete och en stor morot för mitt framtida arbete här på sidan!
2800kr är betydligt mer än de minimala summor jag plockar in på hemsidans reklam. Men reklamen betalar domänen och underhållet av sidan. Ett måste tyvärr, men jag hoppas inte reklamen stör er för mycket!

Så än en gång, tusen tack för er bidrag! Här kommer en lista på alla er som bidrog med en slant. Ni är Trojakollens sponsorer! 

Oskar Bergner (Kalmar)
Claus Rohmann
Attila Vass (Halmstad)
Frans Gamberg (Ljungby)
Magnus Andersson
Mattias Strömgren (Lagan)
Henrik Laukkanen–Karlsson (Värnamo)
Jerry Andersson (Ljungby/Sheffield)
Henrik Johansson (Ljungby)
Erik Nilsson (Agunnaryd)
Thomas Törnkvist
Susanne Jönsson
Andreas Aspgren (Luleå)
Håkan Larsson
Stefan Johansson
Daniel Nilsson
John Wikberg (Luleå, dragskott.se)
Peter Simon (Ljungby)
Robin Johnsson (Tannåker)
Thomas Törnkvist
Doris Henrysson (Ljungby)
Mathias Henrysson (Ljungby)
Andreas Magnusson (Göteborg)

Och med dessa pengar hoppas jag kunna utöka antalet skribenter på bloggen. Jag skulle vilja ha en bättre rappotering kring Trojas J20 och J18-lag. Men personligen har jag inte tiden, därför söker jag en som skulle tänkas vara villig att rapportera kring dessa lag på regelbunden basis. Inte tvunget varje match, men kanske ett inlägg i veckan med en sumnering?

Är du intresserad så mejla mig på Trojakollen@hotmail.com. Som tack kommer jag betala ett årsabonnemang på LiveArena där samtliga juniormatcher sänds! Plus eventuell någon annan fördel längre fram.

Samma erbjudande gäller föreningens nya damlag!


2 kommentarer

  • Doris on 4 juni, 2016 at 00:19
  • Svara

  Detta var det minsta vi kunde göra för att visa vår uppskattning :)

  Stor eloge till Oskar som drog igång insamlingen :)

  Tack även för ditt ”Trojaarbete” på Twitter :)

  • Snille on 4 juni, 2016 at 08:26
  • Svara

  Hej, går det inte inleda ett samarbete med Trojas Junioransvarig Rickard? Han skriver väl ungefär på veckobasis under säsong (mer sällan off season) med allt från nyförvärv till lagets senaste matcher. Detta görs på juniorernas hemsida. Går inte hitta någon med bättre insyn än honom.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud