Namn vittnar om att ribban är högt lagd.


Silly season har för denna säsongen, och förra säsongen för den delen också, varit en tyst historia för Trojas del. Vilket dels beror på att truppen till stor del är intakt från ifjol med bara ett fåtal platser att fylla. Men också på grund av att nuvarande sportgrupp visat sig vara väldigt duktiga på att hålla namn på potentiella nyförvärv för sig själva. 

Men trots deras tystnad så läcker det ut en del namn emellanåt. Vissa är lättare att bekräfta/uppfatta som sanningsenliga än andra. Till exempel kontraktsförlängningar (som bloggen kunnat avslöja en del) jämfört med de svaga ryktet Simon Olsson.

Men nog har Troja haft kontakt med Olsson, som valde tyska andraligan istället, och Pelle Svensson vittnar i Troja-TV om att man erbjudit spelare kontrakt som sedan valt HockeyAllsvenskan istället. Och senast i raden rykten så fick jag för någon vecka sedan ett tips om att man haft förfrågningar ute på Emil Molin också. Molin som veckan efter skrev kontrakt med MoDo i Allsvenskan.

Hur vida trovärdiga ryktena om Molin och Olsson är kan jag bara spekulera i. Annars hade jag delgivit mig av dem tidigare. Men dessa namn och Pelles hintar i Troja-TV vittnar om att bågen är spänd inför sista värvningen. Det vittnar om att han kollar på riktigt bra spelare och förklara också varför man inte har någon brådska. I Trojas position kan man bara vänta ut de större klubbarna och hoppas att någon hamnar utanför som passar in i den trojanska modellen.

Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge. 


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud