Rapport årsmötet 2016


Igår kväll klockan 18:00 hade Troja sitt årsmöte för säsongen 2015/2016.

Bokslutet hamnade på -176 000kr på grund av investeringar i restaurangen samt dyra resor till Norrland i slutet av säsongen. De egna kapitalet förblir likväl positivt. Och ordförande Pehr Wass uttryckte ingen oro över förlusten.

Inför kommande säsong kommer man dock minska spelarbudgeten med ungefär 400 000kr och ska istället försöka ligga på runt 2,6 miljoner under säsongen.

Med hjälp av bland annat restaurangen hoppas man dock kunna öka omsättningen från dagens 17,6 miljoner till hela 19,5 miljoner! En omsättning som är väldigt nära det Troja omsatte sin senaste säsong i Hockeyallsvenskan. Man har anställt Ingmar Robertson som restaurangchef för att nå detta mål.

I övrigt så hymlade man inte med att HockeyAllsvenskan är målet med nästa säsong. För två år sedan satt man upp målet att komma tillbaka till HockeyAllsvenskan inom tre år, således är kommande säsong sista chansen för att klara målet.

Och en viktig kugge i att nå det målet är den sista lediga platsen i spelartruppen. En toppcenter. Och denna uttryckte man förhoppningar om att ha klart med tills nästa vecka.

Föreningens nya damlag har fått information om att serien endast kommer innehålla fem lag. Detta efter att Hovås och danska Hvidovre dragit sig ur.

Edit: Troja budgeterat för att göra en vinst på 500 000kr kommande år.


3 kommentarer

  • jonas on 17 juni, 2016 at 20:20
  • Svara

  jag undrar vilken toppcenter Pelle har på gång

   • Doris on 17 juni, 2016 at 20:39
   • Svara

   Håkansson var hemlighetsfull igår så nu är man nyfiken.

  • jonas on 20 juni, 2016 at 18:22
  • Svara

  jag har hört rykte att Troja är nära med en toppcenter om Troja lyckas värva honom blir det hockey ettans bästa värving har jag hört rykte hoppas det är sant

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud