Åk till Kristianstad!


På onsdag spelas seriefinalen i AllEttan Södra mellan ettan Troja och tvåan Kristianstad. Matchen spelas borta i Kristianstad och vinnaren av matchen lär (förmodligen) även vinna serien och ta sig till HockeyEttan finalen! 

Med andra ord kommer det bli en sjukt viktig och spännande match mellan två starka Allsvenska-kandidater. Det lär dessutom bli skönt drag på läktarn i en närpå slutsåld match!

 Så med det sagt uppmanar jag er alla att ta er till Kristianstad Ishall onsdagen den 22e februari. Ståplats eller sittplats kvitter (tänk bara på att sittplats riskerar att säljas ut, så förhandsboka i så fall). Detta är trots allt en av säsongens stora höjdpunkter och en match som avgör mycket inför framtiden. Så ta er dit, antingen för egen maskin eller åk med supporterklubben Trojasupport. De lämnar ett meddelande nedan! 

#PelleSvenssonTarOssTillbaka

Bussresa till avgörandet i Kristianstad 22/2!

Vi närmar oss det troliga avgörandet som kommer ske i Kristianstad ishall mellan KIK och Troja i den näst sista omgången. Vi kan garantera och säkra er om att det kommer bli extremt spännande, och nu visar vi laget att vi kan sluta upp med ett stort bortafölje! Det är vi som ska ta hem Allettan och få spela hockeyettanfinalen, inte KIK! Det blir den viktigaste matchen på väldigt länge. Nu sluter vi upp, nu fyller vi bussen!

Avresa: 16:40 godsmagasinet 

Pris: 80:- medlem, 100:- icke m. 

Anmälan: Erik, 0706732711 eller via formuläret på hemsidan

Alla till Kristianstad!”


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud