Oskarshamn jagade Trojan…


Jerry sa igår till Smålänningen att det var fler Allsvenska klubbar som huggit på Shea Guthrie. Bloggen har fått känndedom om att en av dess Allsvenska klubbar ska varit IK Oskarshamn! Troja vann dragkampen om Guthrie antagligen av den anledning att Paul Thompson Trojas nya assisterande tränare i Coventry Blaze.

När jag fick veta detta så slogs jag direkt av tanken att Oskarshamn då även skulle kunna ha ett intresse för Robert Dowd. Dock tror jag inte vi Trojaner behöver vara oroliga. Då jag har svårt att se Dowd lämna för ett klubb av ungefär samma storlek om han ändå vill stanna i Sverige. Vore att ta en onödig risk med att hamna fel, och Troja bör ligga bra till med Storbritanniens bästa tränare i form av Thompson.

Dowd och hans Storbritannien spelar förresten sin första match i B-VM på Söndag klockan 19:30 då dem ställs mot Istvan Bartalis och Janos Vas Ungern. Du bör kunna streama matchen och alla andra matcher i B-VM på följande adress http://www.firstrow1.eu/. Gruppen består av Sydkorea, Japan, Storbritannien, Ungern, Kazakstan och Italien. Där Italien nog få stå som favoriter till att vinna.

Igår spekulerade jag i om det fanns något intresse från Trojas sida angångne Niklas Enberg. Jag läste igår på NSD att Asplöven redan har visat ett intresse.

Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud