Troja 5-…. ALLSVENSKAN!


För några matcher sen sa jag att verkligheten sällan är som sagorna. Men idag kan nog ingen av de drygt 3200 personerna som var på plats i Ljungby Arena påstå annat än att avslutningen på matchen, kvalserien och säsongen var fullständigt sagolik!

Med cirka 30 sekunder av matchen plingar jumbotronen i arenan till och på skärmen lyser slutresultatet mellan Västerås-Kristianstad upp. Jubel sprider sig i hallen i och med att det resultatet innebär att 4-4 kommer räcka för avancemang. Men i samma ögonblick smäller även Niclas Lehmann av sin bössa och skjuter in 5-4 åt Troja! Läktaren exploderar! Troja är klara för Allsvenskan efter tre år i HockeyEttan!

Glädjen är total och stämningen är magisk!

Det satt långt långt inne och nerverna satt utanpå kroppen hos samtliga rödvita spelare. Spelet var som ni förstår ingen gourmethockey… men vad fan gör det! Troja vinner matchen och slutför uppdraget! 

Tack som fan för det! 

Nu ska jag äta påskmiddag… dricka upp det sista av champagnen! Mer om vad som komma skall och vad som varit tar jag upp imorgon. När pulsen lagt sig något!

Tack!

[socialpoll id=”2434773″]


3 kommentarer

  • jonas on 17 april, 2017 at 09:38
  • Svara

  tack Lehmann. och jag vill också tacka Västerås. om det blev 4-4 i vår machte var ni vår rädding

  • Justme on 17 april, 2017 at 11:26
  • Svara

  Bäst av allt att man fixade det på egen hand i slutändan. Intressant tid vi har framför oss.

  • jonas on 17 april, 2017 at 12:23
  • Svara

  undra hur många nya spelare det blir

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud