Sommargrönt i Trojas ekonomi


 

Efter tre säsonger i HockeyEttan med stora satsningar och stora stjärnor i laget tog Troja äntligen klivit upp till HockeyAllsvenskan i våras. Nu uppger Smålänningen att Troja inte bara avancerade en nivå utan också gick uppemot en halv miljon plus på säsongen som gick!

Att Troja går ekonomiskt plus har inte tillhört vanligheterna under 2000-talet. Men sen Troja trillade ur HockeyAllsvenskan har ny arena byggts, publiksnittet har höjts och ekonomin har stabiliserats. Gamla ordförande Roger Andersson med många andra före detta styrelsemedlemmar (ingen nämnd, ingen glömd) gjorde ett hästjobb rörande arenan och nya ordförande Per Wass har onekligen gett ett stabilt intryck. Troja är tillbaka i HockeyAllsvenskan med båda fötterna på jorden!

Förhoppningsvis kan man fortsätta bygga föreningen, både organisatoriskt och sportsligt, lika tålmodigt en nivå upp. För det ska verkligen styrelsen ha eloge för!

 

Avslutningsvis, jag hittade en gammal inspelad CD i mina hockeygömmor. CD:n innehöll hela seriepremiären 2008, förra gången Troja tog sig tillbaka till HockeyAllsvenskan. Då blev det en svidande förlust mot Leksand med 2-10, vilket jag innerligt hoppas vi slipper denna gången. Men tänkte att jag skulle försöka få över matchen i digital form så ni kan få kolla in dem också. Förutom kommande NHLers som Eddie Läck, Ekman-Larsson och Bellemare så hade ju Troja några talangfulla spelare som väcker nostalgi.


2 kommentarer

  • Vedis on 13 juni, 2017 at 11:43
  • Svara

  Stora stjärnor i laget! ;-) Ja, möjligtvis på ettan nivå!
  Men knappast högre upp!

  Annars var det glädjande med ekonomin.

  1. Syftar självklart på den nivån vi spelat. Annat vore konstigt.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud