«

»

Jun 23

VIDEO: Seriepremiären 2008 Leksand 10-2 Troja.


 

76855

Seriepremiären 2008. Troja är nykomlingar i HockeyAllsvenskan och ställs mot storsatsande Leksand. Ett Leksand som innehåller bland annat blivande NHLers Eddie Läck, Oliver Ekman-Larsson och Pierre-Édouard Bellemare.

Troja åker på storstryk och lämnar arenan med en förlust på 2-10.

du kan se matchen här, dock utan sista perioden då den av oklar anledning försvann i överföringen;

 

Dela inlägget!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud