«

»

Okt 01

Alexander Edström lämnar Kristianstad!


Ikväll spelade Kristanstad ett toppmöte mot KRIF och vann med 3-1. Men med på isen fanns inte #29 Alexander Edström. Istället hade Kristianstads senaste lånespelare Måns Hansson nummer 29 på ryggen.

Som jag delade med mig på Twitter under matchen så sägs det ifrån KIK-håll att Edström, av personliga skäl, lämnar Kristanstad. Totalt blev det 1+2 poäng på fyra matcher.

Blir det en återkomst i Troja härnäst för den smörpassande backen?

Dela inlägget!

  10 kommentarer

  Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Fredrik

   Hoppas att Troja slår till – om möjlighet finns – på Edström! Jag tror att det skulle bli perfekt att stärka upp backsidan med en offensiv back som både kan sätta upp medspelare i fina lägen, spela pp och göra poäng.

  2. Mattia

   NEJ FÖR I….. Ta inte tillbaka Edström. Större säkerhetsrisk få man leta efter. Man vet aldrig om passen går fram eller inte. Tål inte att motståndarna checkar hårt på honom. Så NEJ ta inte tillbaka honom. Kontraktet bröts av en anledning. Låt Halmstad ta honom eller nått annat lag.

  3. Vedis

   Tar man in Edström är det bedrövligt! Då kunde man legat på hårdare med Enberg i stället! Eller hur det nu var där! Förresten är det forwards som det borde sökas efter! En rutinerad center hade passat bättre.

  4. Janne

   Skulle gärna se en offensiv back i Troja och tyvärr är inte Edström den backen. Men vad Troja egentligen behöver är en riktig klass center gärna en Kanadensare med attityd.

  5. Buckshot

   Helt värdelös är inte Edström, så jag tror nog att han kunde göra nytta i Troja. Men nu är det inte backar vi behöver…

  6. jonas

   jag håller med vi behöver ingen bak nu. vi har väl 8 bakar som har kontrakt vi behöver en center en målskytt. håkansson hur går det har du nu på gång

  7. Justme

   Nu är han bekräftad och åter i Troja.
   Vet inte riktigt vad ni har emot Edström, han var kanske ingen toppback i HA, men väl i Div1 och nu spelar Troja i Div.1
   Ingen av Trojas backar har skrapat så mycket poäng och samtidigt haft så bar +/- statistik, som Edström (i div1) i någon serie över huvud taget och det gjorde han 3 år i rad efter återkomsten från Halmstad.
   På 108 matcher gjorde han 19 mål, totalt 80p = 0,75 p/match och +55 i +/-
   Så, vad är problemet? Han tillför kompetens både framåt och bakåt.
   Självklart kommer inte han ensam att räcka, men det är en bra början.

   1. Vedis

    Nu har väl inte backsidan varit så dålig att vi behöver förstärka där!
    Däremot har forwardssidan sviktat! En rutinerad center hade inte varit helt fel!

    1. 1priamos1

     Samtidigt startar alla anfall ifrån egen zon.

    2. Justme

     Spelar väl ingen roll vem som gör målen eller lägger passningarna, bara det blir mål.
     Edström är en poängstark back, som kan bidra till vinster och det r det viktigaste.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud