Attitydsförändring har skett


Troja tar sin tredje raka storseger när de hemma i Ljungby Arena enkelt avfärdar Helsingborg med 8-0. 22-5 i målskillnad de senaste tre matcherna talar sitt tydliga språk; Troja har hittat receptet att göra mål. Nu ska man ”bara” förvalta det receptet mot större, starkare och tyngre motstånd också.

Det är fyra matcher kvar innan serien vänder och alla är mot Trojas främsta utmanare om topp5; Kristianstad, Nybro, Vimmerby och KRIF. Tuffa och viktiga matcher som blir en riktig värdemätare för det trojanska gänget. Håller man toppklass? Är lagbygget komplett?

Idag fullständigt pulveriserade man Helsingborg som hade absolut noll att sätta emot. Samtidigt blir man inte bättre än vad motståndaren gör en och idag gjorde Troja Helsingborg till det svagaste motståndet vi sett i Ljungby Arena denna säsongen. Troja kom till match med en utomordentlig attityd och tacklade uppgiften med stor heder. När Troja spelar med fart och kraft; som idag, som mot Hanhals och Tyringe, så är man ett svårslaget lag.

Hade detta varit omgång 3 tror jag inte Troja avfärdat Helsingborg lika lätt. En attitydsförändring har skett! Vilket bådar gott inför kommande matcher.

Idag var det återigen kedjan med Alfred, Åke och Roslund som drog loket framåt. Roslund står alltid välplacerad för skott och Alfred sprudlar av självförtroende och vågar utmana.

Även Lindholm och Sjögren gjorde en stark insats, särskilt i den första perioden där Sjögren gjorde livet surt för målvakten med sina skymningar.

Elva olika spelare har gjort mål de senaste tre matcherna. Bra! Men vilka kliver fram kommande fyra?

Matchens lirare

*** #40 Andersson

** #10 Roslund

* #25 Åkesson


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud