Danskorna övermäktig uppgift


Troja Dam 2-3 Hvidovre

Första perioden börjar väldigt försiktigt från båda håll. Troja skapar en farlig chans i inledningen med Hvidovres målvakt räddar. Strax efter Troja blivit fulltaligt skapar Hvidovre en farlig chans genom Skriver. I övrigt mest skott utifrån. Skott 4-9.

Andra perioden börjar med att Elin Svensson skapar en farlig chans direkt men utan att göra mål. Därefter skapar Hvidovre fler farliga chanser efter långa anfall och Troja har svårt att få ut pucken. Därför är 0-1 inte ologiskt. Målet efter 8 minuter. Direkt efter skapar man ytterligare en farlig chans men utan att göra mål. Efter 12 minuter får Anna Johansson Modig friläge men skjuter över. Modig är för övrigt bäst att trojaspelarna ikväll. Troja lyckas skapa fler och längre anfall men spetsen finns inte riktigt ikväll. När man pressar för kvittering kommer kallduschen. Östergaard i Hvidovre lägger in en puck på mål från mittzon som Trojas målvakt borde tagit. (17.37) Direkt efter tekning (15 sek) är inte försvaret på tårna och det blir 0-3. Troja får lite häng med 1-3 reducering genom Maria Lindberg snyggt avslut ass Elin Svensson. Skott 14-10.

I tredje får Troja ett PP direkt men lyckas inte skapa några farliga chanser. Hvidovre får senare i perioden spela 5 mot 3 men spelar runt utan att skapa några chanser. När Troja får in en spelare gör Anna Johansson Modig 2-3 på egen retur. Troja får chansen i 6 mot 4 sista 1:30 och är nära men ändå inte. Skott 4-4.

Plus i Troja till Anna Johansson Modig och Maja Beverin.

/Erik ”Ruben”


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud