Troja bäst när det gäller


Troja gick till match med kniven mot strupen, en förlust och Allettan-platsen skulle vara i fara. Men Troja spottade upp sig när det gällde som mest och i slutändan avfärdade man Hanhals med stort pondus. Slutresultatet tillskrivs 6-1 efter att junioren Eric Henriksson hängt sitt första A-lagsmål i slutet av den tredje perioden.

Hanhals inledde annars matchen piggt och bet sig fast i Trojas zon inledningsvis av matchen. Hanhals har gjort första målet i många av sina matcher denna säsongen och det såg ett tag ut som att så skulle bli fallet denna gång. Men Troja försvarade sig med ro och när passningarna satt bättre och med mer glöd i närkamperna än i tidigare matcher så förde man upp spelet mot slutet av perioden. Och i den andra perioden visade återigen Roslund, Åkesson och framförallt Sjögren vägen för resten av laget.

Resten av matchen, förutom några minuter i sista perioden, är det i princip Troja för hela slanten.

Troja har med all rätt fått kritik på senare tid när de förlorat flera matcher efter mycket dåligt spel. Men när det gäller som mest så är man som bäst. Samma sak när man mötte Kristianstad, KRIF och Nybro tidigare på säsongen. Det ska man ändå har kredd för!

Matchens lirare

*** Carl-Johan Sjögren

** Anton Johansson

* Tom Johansson / Mattias Åkesson

+ till Anton Svensson och debutanten Eric Henriksson som pangade in sitt första a-lagsmål redan efter några sekunder i sitt första byte.


1 kommentar

    • jonas on 21 november, 2018 at 21:30
    • Svara

    1300 folk det är för dåligt . den 2 december ska det vara 2000 ta med alla ni känner. den lilla klacken som finns behöver hjälp. det blir mycket roligare för killana på isen. med om det kommer 2000

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud