Klar Malmöseger


Malmö tog kommandot direkt i matchen och skapade fler farliga chanser under period ett. Men Ellen Mejstedt i mål storspelade och boxplayspelet var mycket. Tyvärr skapar man i princip ingenting i perioden. Skott 2-17.

Andra börjar friläge för Jessica Nilsson som inte göra nåt misstag 0-1. Malmö fortsätter bra och går upp till 0-3 innan Troja skapar lite grann. Närmast är ett friläge som målvakten räddar. I slutet blir man lite passiva och Malmö gör ytterligare två mål och alltså 0-5 inför tredje. Skott 8-12. Tredje präglas av utvisningar och Troja har bland annat två 5/3 läge men pp spelet är inte alls bra. Istället gör Malmö 0-6 i PP på ett bra skott. Skott 4-10.

Kan tilläggas att JVM spelarna Maria Lindberg och Elin Svensson saknades likaså Anna Johansson Modig skadad.

Ellen Mejstedt gör en bra match trots alla mål. Likaså Tova Åkesson. Anfallsspelet finns mer att önska.

/Erik ”Ruben”


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud