Dramatisk tredje period, men Troja stod pall


Under fredagen tog Troja Dam emot Trollhättan hemma i Ljungby i seriens sista omgång. Troja inledde matchen starkt, men höll på att tappa sin ledning i sista perioden.

I den första perioden styr Troja det mesta av spelet och skapar chanser i alla spelformer, även i boxplay! Efter halva perioden får Maria Lindberg 1-0 på egen hand. Nära 2-0 direkt efter. Två minuter senare kommer 2-0 i spel 5 mot 3. Skott av Julie Öyseth med bra skymning framför mål. Skott 12-2.

Andra perioden börjar med att Julie Öyseth 3-0 på en retur efter skott av Elin Svensson. Efter det sjunker spelkvaliteten men Troja har bra koll på händelserna. Skott 12-1.

Tredje börjar med att målvakt Jansson gör en jätteräddning när Trollhättan har PP. I övrigt är perioden inte speciellt bra. Och efter att Trollhättan gjort två mål på 18 sekunder tar Troja Timeout. Med fyra minuter kvar har Trollhättan friläge men skjuter utanför. Skott 9-5. Seger och spelet i två perioder är vad man ska vara nöjd med.

+++ Julie Öyseth
++ Gisler/Lindberg
+ Svensson/ Jungåker

/Erik Ruben


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud