Troja grep inget halmstrå


AllEttans sista match går inte till historien som något skönspel. Matchen var tämligen tempofattig och innehöll en hel del slarvigt passningsspel, från bägge lagen. Troja fick äga ganska mycket puck matchen igenom, men blev aldrig riktigt vän med pucken när de försökte tråckla sig igenom Visbys försvarslinjer. Visby å andra sidan kunde gå mer rakt och hårt mot kassen, vilket gjorde att de emellanåt kunde skapa en halvfarlig målchans från tomma intet, men å andra sidan saknade de kanske lite skills. Så på det stora hela taget tog de bägge lagen ut varandra och neutraliserade varandra så de heta målchanserna uteblev i bägge lägena.

Troja hade chansen att vinna matchen i den tredje perioden, där man fick flertalet power play. Men man mäktade inte med att gripa halmstrået som gavs dem.

Tyvärr. För de övriga resultaten i serien såg länge ut att gå Trojas väg och en vinst skulle innebära att Troja slutat topp3 och därmed fått hoppa över play-off 1 och gå direkt till den andra rundan. Tyvärr mäktade Troja inte med att ta tillvara på sin spelskicklighet och mot slutet var det inte bara Trojas resultat som gick emot, utan även de övriga resultaten. I och med att Tranås vände mot Huddinge slutar Troja femma i serien och får börja spela Play-Off 1 redan på tisdag. Motstånd väljs imorgon klockan 11:00. Om jag förstår systemet rätt så kommer Troja välja som lag nummer fem. Med andra ord lär man troligen få möta ett rätt tufft motstånd i Play-off 1. Jag tror ju att Forshaga (västra vårserien), Teg (norra vårserien), Enköping och Köping kommer väljas av först. Så jag ponerar att Troja kommer välja Hanhals, ett lag var slagit samtliga matcher denna säsongen. Kalmar ligger geografiskt bra till, men det känns som ett självmordsuppdrag för Trojas del.

Edit: Troja väljer som nummer 4. Efter Piteå, Vimmerby och Hudiksvall.

Matchens lirare
***
** Trucken
* Hampus Andréen


2 kommentarer

  • Göran karlsson on 20 februari, 2019 at 21:17
  • Svara

  Andreen och trucken var två av få som var bra idag.. Hoppas Troja rycker upp sig till nästa vecka!
  /Göran

 1. Om prestationen mot Krif gav en gnutta hopp tillbaka lyckades Troja effektivt krossa allt dito via dagens insats – usch vilken svag inställning laget uppvisade.
  Ps. Teg vann norra vårserien

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud