Avsnitt 4: Segra eller dö


Avsnitt 4 av Podcast Trojakollen är kommet och likaså är säsongens höjdpunkt: Play-off! I detta avsnitt gör vi en liten tillbakablick på AllEttan och diskuterar Trojas senaste tre nyförvärv, men främst fokuserar vi på play-off. Både Trojas play-off mot Hanhals, men även andra heta möten så som Huddinge-Kalmar. Vi vågar oss till och med på att blicka framåt så långt som play-off 3.

Feedback är som vanligt välkommet.

Medverkande: Elias Ekstrand och Johan Brodén.


3 kommentarer

 1. Ni är alldeles för snälla. En massa ursäkter. Skador händer alla lag. Sanningen är att ett antal spelare är undermåliga. Årets lag går ingenstans mer än att möjligen slå Hanhals. Sen är det stopp.

  1. Alla lag får förvisso skador. Men att ett lag har 5+, och upp emot 9st, borta under en längre tid och samtidigt redan går på en tunn trupp är mer sällsynt på denna nivån. Sen kan väl jag personligen tycka att man satt sig själva i den sitsen och får därmed skylla sig själva.

   Ska bli intressant att se vad ett friskt lag, som dessutom kam formatera fyra ordinarie kedjor + solida extraspelare, kan åstadkomma. Såhär fullt Troja har vi inte sett sedan oktober.

  • Mats on 24 februari, 2019 at 17:18
  • Svara

  Tyvärr saknas den där ledaren i laget som man så väl behöver om man ska gå upp. En Bois eller ännu hellre en ”Pascotyp” hade varit guld värd.
  Men jag tycker man bygger ganska bra inför framtiden faktiskt.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud