Trojakollen under off-season


Trojakollen tar uppehåll under off-season, men jag kommer fortsätta kommentera Troja på Twitter och Facebook under denna tiden. Så följ mig där, så kan vi diskutera Troja även under sommaren.

På Facebook finns jag under namnet Trojakollen: https://sv-se.facebook.com/pages/category/Interest/Trojakollense-822240194527727/

På Twitter hittar ni mig under namnet @1priamos1: https://twitter.com/1priamos1

Dessutom kommer forumet här på sajten fortsätta finnas kvar: http://www.trojakollen.se/?page_id=5967

Under sommaren kommer jag skriva för Smålänningen (vecka 25-35) så har ni några tips på sporthändelser i Ljungby, Markaryd eller Älmhult under denna period får ni jättegärna tipsa mig. Därefter får vi se vad som händer, men mitt Trojahjärta och engagemang kommer leva kvar, i någon form, oavsett vad!

Trevlig vår och sommar!


1 kommentar

    • Fredrik on 3 maj, 2019 at 12:44
    • Svara

    Jag tycker att Troja nu har gjort ett antal, på pappret, riktigt vassa värvningar och hittills haft en bra silly. Självklart är Anton och Roslund kännbara tapp osv. men jag tycker att det ser bra ut med särskilt Olovsson och Kevin Karlsson samt förlängningarna med Ragnewall, Romfors och Trucken. Jag hoppas nu att man kan förlänga med Edström (som faktiskt i mitt tycke var bästa back förra säsongen), Åkesson (som toklevererade och till och med överträffade mina ganska högt ställda förväntningar), och Lindholm (otroligt bra) också. Då ser det riktigt bra ut! Dessutom tycker jag att Andreen gjorde det bra förra året och bör kontrakteras om möjligt.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud