Lovord på Tarkir och Ahlén rykte…


I en artikelvikfancentral.se lovordar den förre Västerås spelaren Jason Walters Trojas senaste nyförvärv Zach Tarkir. Jason framhäver Tarkir som en av danska ligans bästa spelare. Han beskiver Tarkir som en stor men smidig back med fin skriskoråkning. Jason tror att Tarkir kan bli en 20 poängsback i HA och i Troja där han kommer få ett stort förtroende med mycket speltid. Det verkar som Troja har gjort ett fynd i Tarkir! Lovande!

Även Södertälje SK är intresserade i Mikael Ahléns tjänster. Ingen mindre än vår gamle målvakt Sebastian Idoff påstår detta. Djurgården och Södertälje är garanterat inte de ända… Intresset är stort kring Ahlén och Robert Dowd. Så vill Troja behålla dem så kommer dem antagligen få öppna plånboken. Men det kan det vara värt!

Tom Linder blev igår klar för Leksand. Mycket konstig värvning av Leksand i mina ögon. Linder har knappast rosat marknaden i Växjö i år och är sannerligen ingen Elitserieback. När Leksand gick upp trodde jag dem skulle behåll i stort sett hela laget och spetsa med 3-5 ny riktiga spetsspelare. Det är inte Linder. Ännu konstigare är det då Leksand redan hade 7 andra back under kontrakt.

Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud