Senaste nytt om Ahlén…


Uppdragsport.se bekräftar idag att SSK har eller har varit intresserade i Mikael Ahlén. Ahléns agent Gunnar Svensson säger till siten att han och SSKs sportchef Per Nygård ska haft kontakt med varandra angångne Ahlén. Dock ska intresset svalnat en aning då SSK inte längre tycker dem har användning av en spelartyp som Ahlén. Uppgifter till Uppdragsport.se säger även att Ahlén precis som jag spekulerat i tidigare vill flytta hemåt mot Stockholms området igen. Djurgården eller Troja är med största sannolikhet Ahléns klubb adress nästa säsong. Då det bara är Almtuna och Djurgården kvar om nu SSK har dragit sig ur som ligger bra till geografiskt sett för Ahlén och hans önskan att flytta hemåt igen.

Glöm inte bort att kolla matchen mellan Ungern och Storbritannien ikväll där Istvan Bartalis och Robert Dowd medverkar! Matchen börjar klockan 19:00 och går att streama på http://www.firstrow1.eu/.

Over and Out.


1 kommentar

    • Whopp on 14 april, 2013 at 19:36
    • Svara

    Hoppas både Dowd och Ahlén stannar kvar. Tror båda kan lyfta sig flera steg nästa säsong, då kan det också bli en riktigt rolig säsong.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud