Troja inleder serien mot…


Igår blev de två första omgångarna av nästa säsongs upplaga av HockeyAllsvenskan offentliga. Troja inleder därmed serien med Djurgården borta torsdagen den 12 september och spelar sin andra matchen borta mot Malmö den 14 september. Tuff inledning OM man ser till föreningarnas namn! Men Malmö har inte direkt skrämt slag på motståndarna de senaste säsongerna och Djurgården vart inget vidare ifjol, plus att dem enligt uppgift närmare ska halvera sin spelarbudget inför nästa säsong.

Robert Dowd och hans Storbritannien har nu spelat två matcher i B-VM. I första matchen mot Istvan Bartalis Ungern gjorde han 1 assist men Ungern vann med 4-2 i en svängig men spännande match med ett enormt publiktryck av den ungerska hemmapubliken. Även i match två fick Storbritannien stryk. Denna gång mot Kazakstan, och med hela 5-0! Såg delar av denna match, Storbritannien hade inte en chans. Robert Dowd däremot har tillsammans med Matthew Meyers varit deras i särklass bästa spelare.

Bartalis har även han spelat två matcher. I den första mot Storbritannien gjorde han en helt okej match men dock inga poäng. Och igår mot Sydkorea gjorde han ett mål och en assist! Jag missade däremot matchen.

Nästa match Dowd spelar är på Onsdag mot Italien. Och Bartalis spelar mot Kazakstan samma dag. Du kan kolla på matcherna över samma hemsida som tidigare, firstrowsports.eu/

Läste idag på Twitter att Ljungbyfödda Erik Andersson överväger att fortsätta sin karriär i Timrå. Det kan helt klart finnas substans i detta rykte då hans tjej är från Sundsvall som bara ligger drygt 1,5 mil därifrån.

Tråkigt för Trojas del däremot, särskilt när det handlar om en konkurrent.

Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud