Inför: Troja – Asplöven


Nu är äntligen hemmapremiären här! Asplöven från Haparanda, seriens nordligaste och östligaste lag, står för motståndet. Förra säsongen vann Troja de bägge hemmamatcherna mot Asplöven och förhoppningsvis kan man fortsätta på den inslagna vägen och ta säsongens första fullpoängare. Men då krävs det att de fler forwards kliver fram och visar upp lite mer offensiva skills än vad man visat inledningsvis av serien.

Asplöven kommer sälja sig dyrt men det känns ändå som om det är mot något lag målskyttet ska lossna mot så är det Asplöven.

Håll koll på trollgubben Simon Olsson som är revanschsugen efter två hyfsat tunga år och inlett säsongen hett med 1 mål och 1 assist.

Förra säsongens fyra möten mot Asplöven slutade: (Trojas siffror först)
5-4
2-5
7-2
3-4str

Asplövens senaste matcher:
4-5 mot Oskarshamn
0-6 mot Karlskrona

Matchens Trojaprofil

Istvan Bartalis har spelat väldigt piggt både mot Djurgården och Malmö, men inte haft marginalerna på sin sida. Kan han visa vägen ikväll med sitt frejdiga spel och leda Troja till seger?

Skadeläget är att Mattias Åkesson fortsatt är borta pga armskada och att Philip Martinsson är utlånad till Halmstad i ettan. Även Joel Johansson är borta från spel pga en skada han drog på sig i matchen mot Malmö i lördags.

Det blir tyvärr ingen supporterintervju idag då jag inte lyckats få tag på någon Asplöven-supporter.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud