Oroand svar angående Dowd…


Jag har tidigare berättat att Robert Dowd har intresse från ett antal andra klubbar än Troja, nu har jag fått klarhet i en av dessa klubbar.

Jag har surrat lite på lite engelska forum och fått veta att Sheffield Steelers ska vara mycket intresserad av Dowd. De ska ha erbjudit en relativt hög lön också. Utöver Sheffield säger ryktena att även klubbar i Nordamerika och Belfast Giants ska vara intresserad.

Jag fick även svar från en som sa följande… ”har talat med Dowd vid slutspelshelgen i Nottingham. Han sade att han inte trivdes i Troja lika mycket som han gjorde i Belfast, hans fru steg även in i samtalet och sa att Belfast var överlägset det bästa stället.”. Mycket oroande meddelande som även bekräftar ryktet på svensk mark om att Dowds fru inte skulle trivas så bra i Ljungby.

IK Oskarshamn skickade igår ner bland annat sin tränare Fredrik Söderström till Ungern för att övervaka B-VM. Som just Robert Dowd spelar. Finns han under deras radar?

Idag spelar förresten Dowd och Bartalis sin tredje match i B-VM. Dowd mot Italien och Bartalis mot Kazakstan. Du kan följa matchen på firstrowsports.eu/

Förresten glömde jag igår skriva att förutom Timrå IK så är Sundsvall i division ett väldigt intresserad av Erik Andersson.

Over and Out.


1 kommentar

  1. Just desire to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud