Asplöven 4-2 Troja


Jag  personligen har haft förhinder och därför inte haft möjligheten att följa dagens match. Men vi kan snabbt konstatera att Trojas usla bortaform håller i sig.

Denna gång förlorar man match på grund utav att man inte tog uppgiften på allvar redan när pucken släpptes och Asplöven kunde sätta både ett och två mål på matchens tre första minuter. Man hann även dra ifrån till hela 0-3 innan första perioden var över.

I andra ska man ha skärpt till sig och spelat något bättre, men efter att Ted Nilsson, lyckats få in en reducering i numerärt underläge med mindre än två minuter kvar att spela av andra perioden, vakande Troja och ska ha avslutat matchen riktigt bra och fått in yttligare en reducering till 2-3! Även denna gång var Ted Nilsson iblandad och svarade för en assist på målet som Mattias Åkesson svarade för. Troja ska ha också varit ytterst nära en kvittering ! Men istället kunde Asplöven sätta spiken i kistan med sitt 4-2 mål i tom bur.

Trojasupports ordförande August Eliesson såg match och gav följande uttalade till mig om matchen!
Katastrofal inledning som alla märkte… och där är det som avgör matchen så enkelt är det. Man måste vara på tårna till 100% i varje match när pucken släpps.

Men man spelar bättre i andra och ännu bättre i tredje. Hårt jobb och mycket bättre vilja gör att vi kommer sååå nära en kvittering!

Ljungbygrabbarna bäst idag! Ted, Nilsson och Åkesson! Guthrie var helt ok han också!

 

Noterbart är att Ted Nilsson med sina 1+1 poäng idag och totalt 2+2, har gjort lika många poäng som Shea Guthrie (0+4) och Vince Rocco (3+1) på säsongens 15 inleddande matcher! Det är ett stort minus för Guthrie och Rocco som är värvade för att leverera poäng och får massvis med speltid i både 5mot5 och i Power play! Min personliga åsikt är att deras chans och tid i Troja borde rinna ut i sanden snart, för hittills den här säsongen har deras insatser inte spelat en avgörande roll för Trojas chanser att ta poäng i någon match. De är här för att vara tungan på vågen i jämna match som idag och i onsdags Djurgården. Men istället har de långa stunder endast varit en i mängden. Det är dags att lägga i en högre växel nu.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud