B-VM avslutat…


Nyhetstorka för tillfället… Så vi kör en sista uppdatering på B-VM i Ungern som avslutades igår. För de två Troja bekantingarna slutade det tråkigt!

Istvan Bartalis Ungern missade uppflyttningsplatsen trots att de vann sin avslutande match med 1-0 mot Japan. Då Kazakstan tog och vann mot ett redan klart Italien med 3-0. Tack vare de resultatet så gick Italien och Kazakstan upp till A-gruppen.

För Dowds Storbritannien så slutade det riktigt tråkigt. Trots att Dowd såg till att Storbritannien tog en tidig ledning med ett riktigt snyggt handledskott från långt håll så tappade Storbritannien och förlorade måstematchen med 1-4. Vilket innebär att Storbritannien för första gången sedan 1991 åker ner till C-gruppen. Och då var dem så sent som för 2 år sen endast 1 placering ifrån att gå upp till A-gruppen!

Både Bartalis och Dowd slutade på 1+2 på 5 matcher…

Mycket tyder på att Sami Sandell inte får förlängt i Luleå… Undra vart han hamnar härnäst? Vore onekligen en drömvärvning för Troja, men en flytt till Finland borde ligga närmare till hands. För han har kapacitet för att klara av spel i Elitserien eller SM-liiga.

Hockeyallsvenskan.se har publicerat en intervju med Johan ”Bagarn” Andersson, läs den här: http://www.hockeyallsvenskan.se/nyheter/8mzmmlwbuq

Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud