Arenafrågan


zhu6y80ejfPtIG40s0xWV5uVmD9veaTWbnDPYp-WWHgIdag kommer Trojas tillsatta arenagrupp presentera sitt förslag på en renovering av Sunnerbohov för Ljungby Kommuns fullmäktige. Dagen efter förslagets presenterats, imorgon alltså, ska kommunstyrelsen ta sitt första beslut om förslaget och bestämma om man tycker att man ska gå vidare med det eller ej.

Så idag och imorgon är två stora och avgörande dagar i om Troja och Ljungby ska få någon ny modern ishockeyarena eller ej. Att är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

 För Christofer Bengtsbergs del går inte klubbsituationen framåt för. I helgen fyllde även den norska klubben Storhamar på sin trupp med en första målvakt i form av kanadensiska Andrew Engelage. Därmed är även Storhamar ute ur bilden. Så vart hamnar Bengtsberg nu?

AIK kan möjligtvis fortfarande vara ett alternativ, då dem i dagsläget endast har Alexander Hamberg på kontrakt… Samtidigt finns det de som påstår att Bengtsberg ska ha synts till vid City Gross under förra veckan. Men även om han nu har varit där så behöver det inte betyda något.

 

 


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud