Eriksson klar för dansk dynamitklubb!


Imorse skrev jag om att Trojas Henrik Eriksson kopplats ihop med Vita Hästen… Men idag har jag, tack vare en anonym tipsare, fått reda på att så inte är fallet. I själva verket är det så att Henrik Eriksson kommer följa Nettelbladt, Thompson och Joel Johanssons initiativ och dra över Öresund till Danmark.

Trollgubben Eriksson kommer dock inte göra någon av de herrarna sällskap i respektive städer, utan kommer spela för den danska monsterklubben Herning! Jag kallar den mosterklubben av de faktum att dem sedan 1991 vunnit ligan vid hela 13 tillfällen och varit i final vid 17!

De spelar dessutom i en stor och modern arena med plats för över 4000 personer!

En anrik förening och ett roligt över äventyr för Hank, där han får chans att spela ut hela sitt kreativa register!

Lycka till!

 

En sak som dock kan tyckas vara anmärkningsvärt är att hela tre Troja-spelare nu tagit klivet över till Danmark, men att ingen av dem valt spel för Thompsons klubb Aalborg. Det är anmärkningsvärt då Thompsons haft ryktet kring sig att vara en väldigt omtyckt person och respekterad coach. Men det kanske kommer?


2 kommentarer

    • Gustav on 9 juli, 2014 at 20:52
    • Svara

    Dock så blev väl Thompson klar för Aalborg efter Joel/Nette blev klara för sina klubbar??

    1. Det är nog sant, men borde de inte haft en diskussion tidigare?

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud