Halmstad 1-4 Troja


Trojas och Halmstads träningsmatch lagen emellan slutade som förväntat med trojansk seger. Troja vinner med 4-1 efter två må av Carl-Johan Svensson och ett vardera av Pontusson och BOIS.

Enligt rapprter så var det precis, som målskyttarna talar för, lagets första kedja som drog det tunga och avgörande lasset. I övrigt rapporteras det om en match vars matchbild på många sätt var precis som man kan förvänta sig av en träningsmatch dagarna innan julledigt. Något ojämt, men ändå med sekvenser som glänste och visade upp klass.

Troja gjorde vad man skulle och det tryggar mig som supporter något. Man vissar att man har klass även när motivationen kanske inte bör vara där. Hade man förlorat hade såklart frågeteckena haglat och även om man nu vann så är det inget styrkebesked jag hoppar jämnfota över, men det känns trots allt fortsatt stabit!


1 kommentar

    • jonas on 19 december, 2015 at 19:46
    • Svara

    Johan var bra i mål men det ska han vara när han är förstamålvakt. Robin har stått många gånger men Johan är förstamålvakt Robin är värvad för att täcka upp om Johan blir sjuk eller skadad

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud