Truppen och tankar kring den…


Nu är det officiellt Tarkir, Guthrie och ”Bagarn” blev alla alldeles nyss presenterade av Jerry på hemsidan! För er som följt blogg så var ju detta inte oväntat.

Med dessa tre herrar i laget så ser truppen ut som följande…

Målvakter
Christoffer Bengtsberg
Viktor Kokman (Ny från HV71)

Backar
Victor Amnér
Niclas Edman
Joel Johansson
Daniel Karlsson
Phillip Martinsson (Ny från Halmstad)
Joakim Nettelbladt
Zack Tarkir (Ny från Odense)

Forwards
Johan Andersson (Ny från Timrå)
Jacob Berglund
Sebastian Dyk (Ny från HV71)
Henrik Eriksson
Shea Guthrie (Ny från Coventry Blaze)
Oscar Holst
Ted Nilsson
Mattias Nilsson
Marcus Nilsson
Mattias Åkesson

Tränare
Gunnar Leidborg (Ny från Bofors J18) och Paul Thompson (Ny från Coventry Blaze)

Jerry skriver även på hemsidan att dem hoppas kunna förlänga med både Ahlén och Dowd inom kort. Precis som jag tidigare idag berättade här på bloggen.

Detta är i mina ögon en trupp som mycket väl ska kunna utmana om en PlayOff plats! Man har en hyfsat säker målvakt i Bengtsberg som om han bara putsa till sin jämnhet på spelet är en riktigt bra målvakt.

Man har en bra backbesättning. Trucken och Edman är toppbackar och man bör om allt slår ut rätt även fått en minst lika bra back i Tarkir. Man har en utvecklingsbar back som redan visat att håller på denna nivån i Martinsson och Amnér och Joel Johansson som har visat tidigare att dem kan men hade en rejäl dipp i år. Särskilt Amnér. Nettelbladt är jag nog inte ensam om att tycka är en konstig förlängning och han kommer få det svårt att ta en ordinarie plats i detta lag.

Forwardssida ser bra ut med en fin mix med både producerande spelare som Dyk, Berglund och Guthrie och grovjobbare som ”Bagarn” och Mattias Nilsson. Just nu tycker jag dock det fattas åtminstone en forward för de två högsta kedjorna. Dowd som får den platsen?

Nu ser vi fram mot en ny säsong!
Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud