Vart far Enberg?


IK Oskarshamn gick idag ut med att man väljer att inte förlänga med f.d Trojanen Niklas Enberg, detta trots att Enberg tillhört toppen i lagets +/- statistik i både Play-offserien och grundserien. Så vart far Enberg denna gången?

Ifjor vart han påväg till Troja, men Jerry ansåg att truppen redan var spikad och Enberg gick då istället till Oskarshamn. Finns intresset kvar hos Troja?

Enberg är en bra back som jag personligen gärna ser i Trojadressen igen! Men Troja har redan precis som ifjor en nästintill full backbesättning. Troja söker en back till men har Enberg verkligen den profil man söker? Troligast söker man efter en allroundback som främst ska kunna användas i PP… Det är inte Enberg. Dessutom har Enberg de senaste säsongerna dragit med en del skadebekymmer.

Jerry sa i dagens Smålänningen att Guthrie hade haft fler Allsvenska klubbars intresse. Det kan betyda att de samma gäller för Dowd. Det kan även vara anledningen till varför Dowd ännu inte förlängt. Om 4 dagar börjar B-VM där Dowd ska medverka. Så vi lär antagligen inte få nåt svar på frågan förens det är över.

Slutligen. Ca 450 klick på de två första dagarna! Mycket roligt och motiverande för mig, men har ni något tips på hur jag kan förbättra bloggen så får ni gärna kommentera eller slänga iväg ett mejl till mig. Mejladressen hittar ni högre upp under fliken ”Kontakta mig”.

Over and Out


3 kommentarer

  • 100% on 10 april, 2013 at 20:44
  • Svara

  Dowd har intresserade klubbar från HA. Oskarshamn trodde Guthrie skulle skriva på för dom, men oj han var visst klar för Troja (2 månader tidigare).

  1. Misstänkte det. Har du någon aning om vilka klubbar det handlar om? Oskarshamn även på Dowd?

    • 100% on 10 april, 2013 at 20:49
    • Svara

    Samt ett numer div.1 lag vad jag hört.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud