Tor Immo stannar i Troja


Tor Immo kom in sent på säsongen till Troja, som ett sista spets inför kvalserien. Under sina 17 matcher i klubben noterades han för 6 mål och 4 assist. Idag meddelar Troja att man förlängt kontraktet med Immo ytterligare en säsong. Och uppgifter ang. hans löneanspråk (under säsongen som gick) vittnar om att det är väldigt mycket hockey per krona Troja binder upp i sin trupp.

”-Kul att få jobba med Tor ytterligare en säsong. Jag tycker att han visade direkt att han har skillsen till att kunna bli en riktigt bra spelare.” säger Pelle Svensson till Trojas hemsida.

Immo är blott 21 år ung och gör kommande säsong sin tredje som senior. Han är uppväxt i Köping, fick sin utbildning i Leksand och inledde seniorkarriären i Olofström ifjol där han var en av få ljusklimpar i laget med sina nio mål. Denna säsongen inledde han i HC Dalen där han fick ordentlig fart på målskyttet och sköt 22 mål innan han skrev på för Troja. Och nya såna här steg kommer han garanterat att ta! Alltså har Troja gjort en framtidsinvestering!


3 kommentarer

  • Buckshot on 19 april, 2016 at 23:57
  • Svara

  Intressant spelare. Har potential att bli ännu bättre.

  • Justme on 20 april, 2016 at 10:21
  • Svara

  Helt klart en framtidsspelare med stora potential.
  Nu gäller det bara för Pelle att få in honom i rätt omgivning

  • Justme on 20 april, 2016 at 11:21
  • Svara

  Tänkte på en sak, som jag kollade upp lite.
  Dagens Div1 måste vara bland det sämsta på mycket länge med lag som aldrig eller enbart sporadiskt har spelat AS och/eller för minst 8-10 säsonger sedan. Det är enbart Sundsvall och Troja, som har verklig Allsvensk historik att prata om. Asplöven var förvisso i AS de senaste 4 säsongerna, men har inte varit ens i närheten de tidigare 24 säsongerna. Här finns inga ”storlag” längre, alla är utpräglade Div1 lag eller sämre. Så lite oroväckande, att konkurrensen kan bli alltför dålig för att kunna vara värdemätare inför kvalet på våren.
  Utan undantag, har alla de stora konkurrenterna försvunnit uppåt i seriesystemet och etablerat sig i AS/SHL.
  Lite ledsamt att ett lag med 81 år hockeyhistoria spelar i Div 1 mer eller mindre utan värdig konkurrent, samtidigt, som exempelvis Pantern med 600 åskådare i snitt kan spela allsvenskt.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud