Årsmöte Trojasupport


Tisdagen den 7 juni, det vill säga om drygt en och en halv vecka, så kallar Trojas officiella supportergrupp Trojasupport till årsmöte för att utse en styrelse till kommande säsong.

Årsmötet kommer äga rum i den lilla konferenssalen (vid restaurangen) i Ljungby Arena meddelar man via sin Facebooksida.

Vi kan minnas matcher med härlig stämning tack vare Trojasupport. Låt det förbli så även i framtiden!

Här är ett exempel på en sådan match!

En annan supporter vid namn Oskar Bergner har startat en insamling åt min och framför allt Trojakollens ära! De fina orden räcker egentligen för mig, men vill ni stötta mig och mitt arbete här på Trojakollen är ni förstås hjärtligt välkomna att göra det!

Med tanke på att jag redan har en flytt söderut klar och planer på en vidareutbildning på högskolan så hade ett ekonomiskt bidrag absolut hjälpt mig att fortsätta driva Trojakollen även för ett fjärde år! Och förhoppningsvis även kunna förbättra rapporteringen och flödet för er läsare!


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud