Tack och hej…


 

Som ni märkt under sommaren och våren så har denna blogg uppdaterats väldigt sällan. Inte helt och hållet på grund av nyhetsbrist eller idébrist, utan för det mest på grund utav tidsbrist. Jag hinner inte längre med att sitta ner och formulera varken tankar eller nyheter. Tyvärr! Nu närmar sig hockeysäsongen med stormsteg och jag är personligen ruggigt taggad på vad som komma skall.

Men ju närmare säsongen kommer, desto mer känner jag att jag inte kommer hinna med att hålla Trojakollen uppe och aktuell under hösten och vintern. Jag har helt enkelt för mycket annat att göra. Därför har jag tyvärr kommit till fram till att jag inte kommer fortsätta driva sidan längre.

Sedan våren 2013 har jag skrivit regelbundet, men efter fyra år känner jag mig ganska klar med det här. Dessutom finns det goda möjligheter att följa Troja via Cmore, smålänningen, Facebook, Twitter, Troja-Tv med mera nu. Det är betydligt bättre nu än våren 2013 när jag startade, då fanns inte Troja-TV och Trojas närvaro på sociala medier var i princip obefintlig. Utvecklingen har rört sig framåt, minst sagt!

Tidigare har jag tagit uppehåll för att komma tillbaka, men denna gången känner jag att det lär vara för gott. Trojakollens era är slut.

Superstort tack till alla er som läst och jättetack till alla er som hjälpt mig driva bloggen och komma framåt genom åren. Jerry, Coffe, Oskar, Eddie, Henrik, Andreas med flera! Supertack!


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • jonas on 1 augusti, 2017 at 21:38
  • Svara

  vad ska du göra då

  • Fredrik on 2 augusti, 2017 at 14:15
  • Svara

  Vad tråkigt (även om jag förstås förstår att det måste vara sjukt mycket arbete med att driva denna bloggen)! Jag kommer att sakna dina välskrivna, intressanta och initierade inlägg! Tack för allt!

  1. Tack för du läst! :)

  • Kecke on 20 augusti, 2017 at 15:47
  • Svara

  Bra läge att lägga ner.
  Som du själv säger utvecklingen går framåt.

  Tack för denna tid…

  //Kecke

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud