HockeyEttans fem vackraste klubbmärke


 

HockeyEttans topp 5 vackraste klubbmärke

För ett tag sedan listade jag, i mitt tycke, de tio fulaste klubbmärkena i HockeyEttan. Något som inte alla blev jättenöjda över. Så självklart ska vi även lyfta de positiva på samma ämne. Så idag listar jag fem klubbmärken i HockeyEttan som jag tycker är mest stilrena, eleganta och klassiska. Två ifrån söder, två ifrån norr och ett ifrån östra. Inget lag i den västra divisionen kvalar in enligt mig.

TEGS

1. Tegs SK

– Klassisk utformning, stilrent typsnitt, inga krusiduller och fin mörkröd färg. Klär deras matchtröjor otroligt bra också. Hade jag velat hålla på ett lag baserat på deras klubbmärke så hade jag valt Teg.

KRIUNA

2. Kiruna AIF

– Okej, jag ser att man tydligt kopierat Boston Bruins och jag är alldeles för ung för att prata om nostalgi egentligen. Men Kiruna AIF:s klubbmärke väcker en härlig nostalgisk känsla, en tid då hockey var hockey och allt inte var kommersiellt.

Segeltorp

3. Segeltorps IF

– Ovanlig utformning på ett klubbmärke inom hockeyns värld. Men den den känns stilren och klassisk med en behaglig blå färg.

Mörrum GOIS

4. Mörrum GoIS

– Lite plottrig egentligen men Mörrums klubbmärke är så klassiskt att det är svårt att inte älska det. Kunde väl dock skippat hockeyklubban och pucken i mitten för att bli en jackpot.

Kalmar HC

5. Kalmar HC

– Klart någon nymodighet ska smyga sig in på listan också. Snygg utformning, bra färger med lite snygg kant för att ge känslan av modernitet. Gillar även att man fått med en slogan för föreningen i klubbmärket. Klubbmärket är trots allt en förenings själ, så var ska en slogan vara om inte i klubbmärket.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud