Poddavsnitt 1: Skadedrabbat Troja inte i topp?


Podcast avsnitt 1

Avsnitt 1 av Podcast Trojakollen behandlar främst Trojas försäsong och vad laget presterat där. Lagets skadesituation har förstört hela försäsongen och Troja kommer behöva inleda serie med stora delar av laget matchotränade, därmed diskuterar vi oron över vad det kommer innebära för det sportliga framgångarna.

Vi diskuterar även vad truppen består av för spelare och vad som saknas. En center ska in, men vem? En färdig stjärna eller en junior? Och Niklas Enberg är fortfarande fri på marknaden. En drömvärvning, men på bekostnad av vad?

Till sist landar vi i en utläggning om våra förväntningar på säsongen och spelarna i laget. Samt vilka motståndare vi tävlar emot och vilka motståndare vi ”ska slå”.

Avsnittets avslutande 15 minuter behandlar HockeyEttans förslag på ett nytt seriesystem. Ett förslag vi förkastar, men landar i ett annat eget förslag bestående av tre divisioner inom HockeyAllsvenskan.

Medverkande är: Elias Ekstrand och Johan Brodén. Avsnittet går att lyssna på här i spelaren nedan, men det går även att hitta under namnet Podcast Trojakollen på appen Acast. Vi jobbar på att avsnitten i framtiden även ska finnas tillgängliga på Itunes app Podcaster, men i dagsläget får ni klara er på Acast.

Avslutningsvis, detta är första gången vi spelar in en podd. Därmed finns det en del barnsjukdomar och ljudet är kanske inte det bästa. Avsnittet är i princip ett oredigerat och oklippt avsnitt. Jag hoppas ni kan ha överseende med det, men ni får ändå jättegärna ge feedback i kommentarerna eller på mejl till trojakollen@hotmail.com.

Enjoy!


1 kommentar

    • Janne on 7 september, 2018 at 20:24
    • Svara

    Bra podd, kommer bara att bli bättre när ni bli varma i kläderna. Av vad jag hörde i denna podd så verkar det som Troja inte kommer att satsa mot AS utan man kommer att satsa på att bli ett hyfsat div 1 lag istället.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud