Inför: Visby-Troja


Spelare att se upp med
Visby: Visbys rutinerade målskytt Adamsson i all ära, men laget har en väldigt giftig kedja som bildas av Oskar Lundberg och Christian Hägg. Annars är väl Visby mest känt för att vara ett lag som mer än gärna tar till ett och annat tjuvknep för att få sin motståndare ur balans.

Troja: I lördags skrällde Troja och slog seriesuveräna Kallinge/Ronneby med 4-1 efter att lagets målkung Mikael Roslund haft en av säsongens starkare kvällar och gjort ett hat trick. Nu är det dags för AllEttans sista match, kommer Roslund förlänga sin form och gå för sitt mål nummer 24 och 25 för säsongen? Och i så fall ha chans att kvala in som AllEttans topp3 bästa målskytt. Hans kedjekamrater Åkesson och Öhman har även dem haft en stor roll i Roslunds succé och har chansen att kliva upp som poängligavinnare i den interna poängligan! Så håll kom på denna giftiga kedjan!

Troja saknar TT, Hampus Olsson och Lucas Venuto.

Matchen i sig har en del betydelse, Troja har fortfarande chans på topp3 och därmed slippa play-off 1. Men då måste man vinna samtidigt som övriga resultat i den sista omgången går ens väg. Mest troligen blir en vinst viktig för att åtminstone bibehålla sin placering som femma. Vid förlust riskerar man att tappa en placering. För Visbys del innebär matchen endast att man har chansen att kliva upp en placering vid seger. En förlust förändrar inte deras plats i tabellen.

Senaste matcher
Visby: 2-4 mot KRIF, 0-6 mot Hanhals, 4-3(str) mot Kristianstad
Troja: 4-1 mot KRIF, 0-4 mot Vimmerby, 2-1(ot) mot Hanhals

Poängkung (grundserien+Allettan)
Visby: Mikael Adamsson 25+14 = 39 poäng
Troja: 12+25 = 37 poäng

Målkung (grundserien+Allettan)
Visby: Mikael Adamsson 25 mål
Troja: Mikael Roslund 23 mål

Målvakt (Allettan)
Visby: Daniel Marmenlind 92,83% / 2,47 GAA
Troja: Wictor Ragnewall 92,99% / 1,85 GAA

PP / BP Allettan)
Visby: 25% / 82,50%
Troja: 20,37% / 83,33%

Tekningar (Allettan)
Visby: 51,22%
Troja: 52,74%


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud